HomeDatabaseStarlight on Earth SynergiesCombinatie → Angsten

Angsten  

Angsten
© bewerking: fullmonty.nl
Cyclaam, Moerasvergeet-mij-nietje, Lelietje van dalen, Roze kwarts, Ratelaar, Haagwinde, Wilde Peen.
  • Onrust / Rust
  • Bewustwordingsproces
  • Stroming
Angsten:
Cyclaam weerspiegelt de reis van de ziel naar de aarde. Ze is zowel het begin als het sluitstuk in onze levenscyclus. In het proces van geboren worden, opgroeien, losmaken van je ouders en je eigen leven creëren komt er een moment dat je weer terugkeert naar je thuisbasis, je wortels.

Haagwinde zet je in beweging, maakt actief en doelbewust. Je de weg van de beperkingen afslaat en de weg van de mogelijkheden oprijdt.

Lelietje van dalen geeft je het gevoel dat je hier op aarde gedragen en veilig bent. Je innerlijk licht, het unieke van je zelf met al haar kwaliteiten er mag zijn en kan stralen.
Net zoals het Moerasvergeet-mij-nietje zijn wortels en bladeren nodig heeft om te kunnen groeien en bloeien, zo heeft de ziel een lichaam nodig om het aardse leven te ervaren. De bloei van dat ene bloemetje in het hart van de bloemknop weerspiegelt de ziel die zijn/haar ouders heeft uitgekozen en bereid is de weg te volgen die zijn moeder en vader, de twee spiralen links en rechts naast hem, aanbieden.

Ratelaar maakt je bewust van de angsten die we allemaal bezitten; de angsten die met het leven verweven zijn.

Roze kwarts geeft je een stevige basis; een fundering die gebaseerd is op vertrouwen.

Wilde Peen maakt ons ervan bewust dat ieder mens het centrum, de kern van zijn eigen universum, zijn eigen werkelijkheid is.
Deze database is een onderdeel van ritabergsma.net © Rita Bergsma 2006-2019