HomeDatabaseBloesem Remedies NederlandNieuwe Tijds Remedie → Kinder Vortex

Kinder Vortex  

Kinder Vortex
© Bram Zaalberg
  • Vernieuwing
  • Trauma kindertijd
  • Beperkingen
  • Licht
Een bijzonder krachtige remedie voor zowel kinderen als volwassenen. Voor het opruimen van alle trauma uit de kindertijd.

Integreert de kwaliteiten die de ontplooiing van de (kinder)ziel in de weg staan. Vernieuwt de herinneringen tot op celniveau en zorgt voor de verbinding met de oorspronkelijke kwaliteiten van de ziel, voordat deze op aarde incarneerde. Integreert de nieuw geleerde kennis met oude kennis vanuit het universum.

Kunnen leven zonder beperking van het aardse bestaan en je verbonden voelen met het universele Licht. Ze laat je zijn wie je bent, voorbij alle beperkingen. Je bent wie je zijn mag. Opent je hart voor de ontwikkeling van liefde en zorgt dat je al je universele kwaliteiten kunt neerzetten vanuit Licht en Liefde en met een wakker bewustzijn in het hier en nu. Geeft het sterrenkind zowel veiligheid, als bescherming uit de engelwereld en verbindt het sterrenkind met zijn/haar oorspronkelijke kracht. Een remedie, die het stralende witte licht laat indalen en zorgt dat de (sterren)kinderen met een open hart hier op aarde kunnen zijn.

Gemaakt van een vortex met een engel met een gouden bol eromheen, met 8 edelstenen: fluoriet, celestiet, rodoliet, aquamarijn, morganiet, haliet, versteend hout en 2 amethist vleugels.

De Kinder Vortex laat je zijn en brengt zowel het kind als het innerlijk de rust van een veertje in de wind.
Deze database is een onderdeel van ritabergsma.net © Rita Bergsma 2006-2019