Ik ben woonachtig in Grootschermer, een rustig, pittoresk dorpje in Noord Holland. Na mijn schooltijd ben ik werkzaam geweest in de ziekenverzorging waar ik op een gegeven moment mijn draai niet meer kon vinden.
Mijn praktijk is ontstaan uit eigen ondervinding. Lichaam en geest gaan niet zonder elkaar maar kunnen elkaar lelijk dwars zitten. De Natuurgenees-
kunde geeft een goede mogelijkheid voor een oplossing (wat ook hier niet altijd mogelijk is).
Ik ben mij toen door omstandigheden gaan verdiepen in de Natuurgeneeskunde, wat een heel breed gebied is om je in te verdiepen. Zo kwam ik in aanraking met de Fytotherapie (kruiden), Homeopathie, Mineralen Healing & Reflexologie. De verdieping heb ik gezocht en gevonden in de Reflexologie, zowel Voeten/Handen en ook het Oor, Healing en Bloesem Remedies.
Deze verdiepingsperiode heb ik met een HBO opleiding Natuurgeneeskunde & Reflexologie afgesloten. Al werkende zijn daar de Bloesem Remedies (Nederlandse) bij gekomen, ik heb daar zowel de Therapeutische als de Leraar opleiding met goed gevolg afgesloten.

Behandeling gaat op basis van afspraak

Rita BergsmaZowel met de Voeten & Handen als met de Bloesem Remedies maak je gebruik van de Energieën die er zijn wat het Energetische werk erg prettig maken, want alles en iedereen bestaat nu eenmaal uit energie. Wat weer zijn weerklank geeft in de Healingen die ik doe. Zo wordt de cliënt op een Holistische (als één geheel) wijze bijgestaan in zijn of haar proces, en kunnen we streven naar een beter functionerend geheel van lichaam en geest.